[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Moottorikelkkailu

Ylläkseltä löytyy yhteensä 410 km moottorikelkkareittejä, joista 300 km on hoidettuja. Ylläksen ohjelmapalveluyrittäjät tarjoavat monenlaisia kelkkasafareita lähelle ja kauas. Voit lähteä seikkailemaan Ylläksen moottorikelkkareiteille myös itsenäisesti vuokrakelkalla.

Meidän pihastamme pääset suoraan reitille joka on Tunturintien toisella puolella, tankille vain 100 m. Paikalliset ohjelmapalveluyritykset vuokraavat moottorikelkkoja tunnin kokeiluun tai vaikka koko viikoksi.

Koko Ylläksen alueen kelkkareitistön näet Ylläksen Moottorikelkkakartasta, jota myydään paikallisissa yrityksissä. Sähköisestä Ylläksen Reitti- ja Latupalvelusta näet reittien lisäksi myös reaaliaikaisen kunnossapidon seurannan, reittien varrella olevien palvelupisteiden aukioloajat sekä Ylläksen talvipolut ja ladut. Sekä sähköisen että paperisen kartan tuotto käytetään lyhentämättömänä reittien ylläpitoon ja kehittämiseen.