[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Maastopyöräily

Maastopyörän voit vuokrata helposti, meillä on kolme vuokraamoa 200 metrin säteellä;

Sisu
Sport Shop Äkäslompolo
Sport Corner

Meille voit tuoda myös oman pyöräsi, sille löytyy lukittu säilytystila.

Naapurissa Sport Cornerissa on Suomen ainoa pyöränpesuautomaatti jossa pyöräsi puhdistuu pikkurahalla minuuteissa.

Näe ja koe tunturit ja ikimetsät maastopyöräilemällä. Lapin luonto, keskiyön aurinko ja monipuoliset reitit tarjoavat unohtumattoman pyöräilykokemuksen.

Ylläksen alueen maastopyöräilyreitistö on laaja. Etenkin Pallas-Yllästunturin kansallispuiston lähireitit ovat kunnostettuja ja helppoja.

Suosituin helppo retki on Kukastunturin huiputus. Kokeneet pyöräilijät voivat valita vaativampia ja seikkailullisia reittejä, kuten Hangaskuru, Äkäskero ja Aakenus Escape. Kokeile myös uusi, huikea reitti Kellostapulinkurun yli!

Painovoimasta pitäville Ylläksen BikePark tarjoaa Suomen pisimmät radat, täyden palvelun ja upeat maisemat. Ajaminen BikeParkissa on hauskaa ja se kehittää pyöräilytaitoja.

Kun ostat  Ylläksen reittikartan, pysyt parhaiten reiteillä ja tuet reitistön kehittämistä. Ylläksen maastopyöräilyn reittikuvaukset löydät täältä: https://www.yllas.fi/aktiviteetit/reittihaku.html

Erilaiset erämaakahvilat tarjoavat ruokaa ja virvokkeita nyt myös kesäaikaan. Muista tarkistaa kahviloiden aukioloajat retkeä suunnitellessasi.  Ylläksellä on myös useita kotia, laavuja ja tulipaikkoja. Lisäpotkua saat maastopyöräilyoppailta ja opastetuilta maastopyöräilyretkiltä.

Ylläkseltä ja Äkäslompolosta saat  sähkö- ja luomuvuokrapyörät, pyöräilyvarusteet, mukavan majoituksen ja hyvää ruokaa.