[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Grillikatokset

Yöpuussa yöpyessäsi sinulla on käytössäsi kaksi grillikatosta, toinen pihassa ja toinen Äkäslompolojärven rannalla.

Molemmissa on sähkövalaistus ja lasitetut ikkunat joten niissä näkee ja tarkenee talvellakin. Takassa voit keittää kahvia, paistaa makkaraa tai vaikka savustaa kalaa oli keli tai vuodenaika mikä hyvänsä. Vedenkeittimellä valmistuu kaakao tai kuuma toti kädenkäänteessä.

Rantamutteri on hieman etäämpänä joten pihavalot eivät haittaa ja ikkunat antavat länteen, itään ja pohjoiseen, voit nauttia rauhassa sinisestä hetkestä ja illan saapuessa… wow! sinulla onkin revontulistudio!! Täällä voit katsella revontulien tanssia taivaalla sisätiloista! Erinomainen tukikohta myös revontulten valokuvaamiseen tai vaikka tunturimaiseman maalaamiseen.

Keväällä näet ensimmäiset joutsenet laskeutumassa Äkäslompolojärvelle pitkältä muuttomatkaltaan.

Kesällä revontulten sijasta kahvihetkeäsi tai uimaretkeäsi valaisee keskiyön aurinko tunturien kuvastuessa Äkäslompolojärveen.
Kun lapset ovat isän kanssa uimassa tai ongella, talvella pilkillä tai hiihtämässä, täällä valmistuvat perheelle makkarat tai grilliherkut.

Kumpaankin sopii 10 – 20 henkeä yhtäaikaa sisään.