[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Leia-koira

Olen ”valkokultainennoutaja” Leia, syntynyt 3.4.2020.

Mie olen monesti ihmisiä vastassa ko tet tuletta meän viehraaksi, tassu pystössä sanomassa teile terve! Olen kaikkien kaveri ja varsinki lasten kansa mie tulen hyvin toihmeen.

Jos haluaa niin minut saapi viiä lenkille, isäntäväki antaa minun narun ja valjaat matkaan, mie luppaan että tottelen enkä vejä! Ruokaa mie saan kotona tarpheeksi, joten mulle ei saa antaa mithään ylimääräistä, muuten mie lihon niin etten jaksa edes leikkiä, eikä se ole terveellistäkään. Myöskään mökkiin mie en tule, silloin saattaa isäntä hakea minua ja huolestua enkä mie sisällä kuule kutsuja.

Minua ei tartte pelätä, mie olen asiakaspalvelukoira enkä mikhään vahtihurtta. Narua mie käytän vain lenkillä käyvessä, muuten mie olen vain pihassa, ei kiinnosta karkailla. Ethän huutele tai kutsu minua sieltä pois! Mie tykkään autoilusta ja saunomisesta, mukavempaa on vain jos joku oikein hyvin rapsuttaa.

Näemmä Yöpuussa!
Terhveisin Leia

 

 

 

Sohvi-koira, muistoissamme; 26.10.2005-15.12.2019.