[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Majoitusinfo

Varaukset

+358 400 796 012 | Vesa

+358 40 86 99 768 | Marja

tai

info@yopuu.fi

Mökin vuokraan kuuluvat:

Wi-Fi, takkapuut, paperit, loppusiivous ja liinavaatteet pedattuina. Mökeissä on matkapuhelimet joilla voi soittaa tai viestittää meille. Meillä on täydelliset varusteet lapsille, kerro vain etukäteen mitä tarvitset. Ympäri vuoden käytössä on myös kaksi grillikatosta. Kesällä käytössäsi on myös myös polkupyöriä, uimalampi ( 30 m ), uimaranta ( 200 m ), leikkipaikka ja keinuja. Myös soutuveneitä on, kolme Äkäslompolojärvellä ja yksi Kesänkijärvellä. Veneisiin tietysti löytyy liivit ja pyöriä varten kypärät.Talvella on potkukelkkoja, pulkkia, liukureita, pulkkamäki sekä lämmin suksihuoltotila varusteineen. Plus tietysti revontulihälytys!

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, heille löytyy myös ruokakuppi ja matto. Lisämaksu 10 €/ lemmikki / vrk tai 50 € / lemmikki / vko. Mökeissä on myös pistorasia autojen lämmitystä varten, jatkojohtoa saa tarvittaessa lainata isännältä.

Kun varaat Ylläksen Yöpuusta majoituksen, sinulle lähetetään Varausvahvistus. Maksettuasi etumaksun on varaus voimassa.

Mikäli aikaa varaukseen on alle seitsemän viikkoa tai varauksen summa on alle 200 €, emme lähetä etumaksua vaan majoitus on maksettava kokonaan eräpäivään mennessä.

Kaikki mökkimme ovat savuttomia. Mökissä saa asua varauksen mukainen henkilömäärä.

Mökin luovutus on klo 10.00.Mökin varaus alkaa klo 14.00
Joustamme tästä mahdollisuuksien mukaan mutta usein seuraavakin vieraamme haluaa tulla ajoissa.

Kun saavut mökkiimme, on aina paikallaan ostaa latukartta sekä lukea mökkikansio ja Kuukkelilehti, saat silloin lomastasi enemmän irti!

Hyvää lomaa toivottaa Ylläksen Yöpuun väki

Vesa ja Marja

oma_kuva