[wooslider slider_type="slides" layout="text-left" overlay="natural" thumbnails="default" link_slide="true" display_title="true" imageslide="true" order="DESC" order_by="date" size="full"]

Koe perinteisen, puilla lämpiävän saunan hivelevä lämpö, rentoudu takkatulen ääressä tunturien sylissä ja sukella sitten hyisen virkistävään avantoon.

Jos sinulla on onnea, revontulet kruunaavat uintiretkesi.

Meillä on tyylikäs vanhanaikainen sauna (ei savu), vuokrattavana Äkäslompolojärven rannalla, varustettuna viihtyisällä pukuhuoneella ja panoraamamaisemalla.

 

Hinnasto talvella:
Minimivaraus on 2 h, 200 e
Lisätunnit 80 e / h

 

Hinnasto kesällä:
Sauna lämpenee tottakai myös kesällä, avanto on silloin isompi ja lämpimämpi. Ja maisemat tuplasti paremmat kun tunturit heijastuvat veteen…
Minimivaraus 2 h / 140 e
Kesäillan sauna 4 h / 200 e klo 22.00 asti. Kaasugrilli käytössä.
Kesäyön sauna 6 h / 200 e, alkaen klo 21.00. Kaasugrilli käytössä.

 

Saunaan mahtuu kerralla n 15 kylpijää, suuri löylyhuone tarjoaa makoisat löylyt ja avantouinti sen jälkeen unohtumattoman elämyksen. Ja vieläpä terveellisen, usko pois! Avantouinti kiihdyttää pintaverenkiertoasi ja lisää vastustuskykyäsi.

Tarvittaessa järjestämme pyyhkeet ja saunajuomat.

Pelkkä avantouinti on ainoastaan mökeissämme asuville maksuton. Saunalla ei ole yleisiä saunavuoroja eikä pelkkää avantouintimahdollisuutta. Avanto on aina muina aikoina lukittu.

Vinkki

Parhaan tuloksen saat kun saunan ja pesun jälkeen käyt avannossa, kuivaat ja pukeudut lämpimästi. Toki voit käydä avannossa useamminkin, tämä vain lopuksi.

 

 

Revontulistudio

revontulistudioNyt voit vuokrata Rantasaunan myös revontulistudioksi, voit odotella revontulien ilmestymistä saunan lämmössä tai takkatulen loisteessa, eikä kamerasi akku jäädy ja täällä voit ladatakin sen uudelleen!

 

Rantasaunamme ei ole savusauna, sellaisen löydät täältä.